duminică, 9 martie 2014

Posturi titularizare 2014

S-a afisat pe edu.ro prima lista a posturilor pentru miscarea personalului didactic 2014-2015. Aceasta o puteti vedea pentru fiecare judet in parte, de la link-ul urmator:

Posturi titularizare 2014


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

53 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Observ ca multe dintre posturile afisate sunt incomplete ca numar de ore; am o nelamurire...cand mergi la sedinta de repartizare a posturilor didactice poti sa iti alegi mai multe scoli pana iti completezi norma de 18 ore??sau,in functia mediei descrescatoare obtinute,ai dreptul de a alege un singur post?Si daca ai dubla specializare,in cazul in care nu ai o catedra completa,poti sa iti alegi pe langa disciplina la care ai sustinut concursul si ore din cealalta(specializare)?multumesc anticipat eventualelor lamuriri

    RăspundețiȘtergere
  3. posturile vacante pt geografie sunt doar 6?si la gimnaziu 3 ca la liceu nu pot sa predau k am primul nuvel

    RăspundețiȘtergere
  4. aceste posturi sunt finale , sau se poate da continuitate pe ele?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca postul pe care sunt acum ca suplinitor a fost scos la Liata posturilor incomplete pt.concursul din vara,mai are sens sa fac cerere de continuitate? Astept raspuns si va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o intrebare: daca am nota la titularizare din 2012 si sunt in concediu de crestere a copilului, as putea oare sa ma titularizez?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,

    Este oare posibil sa optez pt titularizare si pt Bucuresti, dar si pt Ilfov?

    Merci anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este posibil. Te poti inscrie, vei sustine inspectia in ambele orase, doar ca examenul scris nu il poti sustine decat intr-unul dintre cele doau.

      Ștergere
  8. nota de anul trecut de la titularizare e valabila si anul acesta? dar inspectia la clasa? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa folosesti nota de anul trecut o poti face, dar nu iti recomand. Nu cred ca mai raman ceva posturi libere pana la acea etapa. Daca vrei sa folosesti doar nota de la inspectie, asta nu o poti face.

      Ștergere
    2. Buna, daca optez sa folosesc nota de anul trecut mai trebuie sa sustin inspectia la clasa anul acesta?

      Ștergere
    3. Nu mai trebuie, pentru ca nota de anul trecut cuprinde si inspectia.

      Ștergere
  9. Buna ziua!
    Am terminat facultatea de Filosofie in 2005. Am inclusiv cele 2 module de psihopedagogie absolvite.
    Pe langa disciplinele principale, ce mai pot preda daca vreau sa ma inscriu la titularizare anul acesta?
    Am vazut ca sunt posturi de consiliere psihopedagogica in licee. As putea sa ma inscriu la concurs pentru un asemenea post avand in vedere ca am urmat si cursuri de psihologie in facultate?
    In ce consta acea inspectie la clasa? Cat dureaza?

    Nu am predat niciodata si nu stiu care sunt procedurile, iar documentatia este foarte stufoasa si complicata, cel putin asa poate parea pentru cineva care nu s-a inscris pana acum la exxamenul de titularizare.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. buna,as dori sa stiu cum se scrie o cerere pentru continuitate adresata unitatii scolare unde vreau sa predau inca un an in baza notei de anul trecut ,adica cu art.85 ,va multumesc si daca dosarele se depun doar in august ?sau in aprilie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru raspuns ,va raspund tot eu cererea se face de mana cu dosarul o sa fim anuntati

      Ștergere
  11. Buna ziua. Nu gasesc eu sau chiar nu exista niciun post de consilier psihopedagogic. Eu am terminat facultatea de psihologie si am nivelul 1 al modulului psihopedagogic, master de consiliere psihologica. Pot participa la concurs pentru postul de consilier psihopedagogic sau consilier scolar. Nu gasesc nicio informatie...

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua. Nu gasesc eu sau chiar nu exista niciun post de consilier psihopedagogic? Pot participa la concurs pentru postul de consilier psihopedagogic/ consilier scolar daca am nivelul 1 al modulului psihopedagogic, licenta in psihologie si master de consiliere psihologica a copiilor? Va multumesc! Nu gasesc nicio informatie...

    RăspundețiȘtergere
  13. am si eu nevoie de o lamurire. la sedinta publica se vor da posturile pe baza mediei dintre cele doua probe sau doar dupa proba scrisa?

    RăspundețiȘtergere
  14. Anul trecut am obtinul 10 la proba practica si 6,70 la scris, am obtinut un post pe o perioada de un an. Conform art. 57 alin. 2 pot sa cer continuitate indeplinesc conditiile. Din cate stiu daca primesc continuitate postul va fi trecut in lista posturilor ocupate nu va mai fi viabil la examenul de titularizare. In articolul 57 se specifica ca putem sa participam la examenul din vara cu conditia sa obtinem nota 5. Postul pe care activez acum are viabilitate de 4 ani. Daca merg la vara la examen si obtin peste 7 si la scris si la proba practica pot sa ma titularizez pe acest post pe care am continuitate?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca postul va fi scos la concurs ca post titularizabil, poti.

      Ștergere
    2. Din cate stiu eu cu 6.70 la scris, nu te incadrezi la art. 57 chiar daca media este peste 7.

      Ștergere
  15. Buna! Am o nelamurire privind continuitatea la suplinire 2014- 2015. Cand este termenul de depunere a cererilor de prelungire contract pe perioada determinata?Am media 6.50 la titularizare2013.Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut!
    Felicitari pentru acest blog, ajutati multe persoane prin raspunsurile date.

    Am si eu o intrebare. Am absolvit facultatea de psihologie (2005 - 2008) si masterul de psihologie clinica ( 2008 - 2010). Nu am nici modulul 1 , nici 2. In 2010 m-am inscris la examenul de titularizare si am avut ocazia sa ocup un post de profesor psihopedagog la o scoala primara din Tm, copii cu C.E.S. (logopedie, psihodiagnostic, etc la cabinetul scolii) timp de 3 ani, pana in 2013

    Dupa un an de pauza vreau sa revin in invatamantul special. Pot sa revin fara modulul pedagogic? Daca se poate, vreau un raspuns de la o persoana care stie, care s-a confruntat cu aceasta situatie.

    In 2010 multi au spus ca nu se poate, ca o sa fie angajat ca si necalificat, etc.. dar am putut si am fost angajat ca si calificat.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. buna...as avea si eu o intrebare...termin anul acesta facultatea de stinte ale educatiei si vreau sa dau titularizarea...imi puteti spune ce acte imi trebuie pentru a ma inscrie la acest examen?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Avand in vedere ca in data de 11.04.2014 incep inscrierile pentru continuitate exista cumva cerere pentru continuitate in baza articolului 85 ? Nu am gasit deloc pe internet.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. buna , am si eu o intrebare mai facem sau nu dosarele pt tit253?

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua,

    Va multumim pentru ajutorul pe care ni-l acordati cu atata constiinciozitate!
    Am unele nelamurir:
    1. Pot face dosar pentru continuitate la suplinire daca sunt fara definitivat? Mentionez ca este primul an de predare la clasa, iar anul trecut am obtinut nota 9 la scris si 8 la inspectie.
    2. Ce alte optiuni mai am pentru a pastra nota, daca nu pot candida pentru continuitate? Nu imi ramane decat sa redau examenul?

    Va multumesc!
    Mult spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  21. Poti sa iti depui dosarul pentru continuitate, chiar daca nu ai definitivatul.
    Eu am fost in situatia ta si am primit continuitate 2 ani la rand.

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca conducerea prefera un localnic pe suplinire sau titularizare pentru anul scolar 2014-2015 acesta are nota 8 la titularizare in 2013 dar nusa prezentat la repartitie si totusi directorul ia oferit ore de Engleza in anul scolar 2013-2014 In timp ce eu cu nota 7,87 am luat la prima repartitie postul localnicului care nu sa prezentat.Ca drpt ,,rasplata nu am avut zi metodica asa cum au avut colegi mei navetisti am fost hartuita tot anul ca urmare am probleme cu inima find dependenta de medicamente".Din cauza unui director la o scoala vecina(in judetul meu ca actuala scoala)atribuindumi in ani 2000-2001 calificativul,, Nesatisfacator"apoi repetindul in 2003-2004 drep pentru care nu am avut dreptul sami dau DEFINITIVATUL desi lucrez in invatamint de14 ani calificata si fara intrerupere.ma consider o victima a sistemului si desi am 55 de ani si o veckime de 34 de ani doresc sami dau Definitivatul.Vreu sa mi se faca dreptate sa nu ma mai simt hartuita in tara mea de directori pusi politic.imi doresc ca acest comentariu-plingere a mea sa i se gaseasca o rezolvare.Prin obtinerea dreptului de a-mi

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna,

    Care sunt actele necesare inscrierii la examenul de titularizare?

    Merci,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna,am si eu o nelamurire se mai da examenul de titularizare tot din didactica specialitatii sau si literatura?Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna,am si eu o nelamurire se mai da examenul de titularizare tot din didactica specialitatii sau si literatura?Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  26. buna! pentru dosarul de inscriere la titularizare este nevoie de o copie a filei din registrul general de evidenta a salariatilor atat timp cat nu am lucrat in invatamant si in ultimul an nu am lucrat decat 4 luni de zile(octombrie 2013 -ianuarie 2014)? va rog sa-mi da-ti un raspuns...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te poti inscrie si fara acea adeverinta. Conteaza doar la vechime.

      Ștergere
  27. am inteles ca cei care au sustinut proba practica anul trecut nu mai sustin anul acesta

    RăspundețiȘtergere
  28. se mai tine inspectia la clasa

    RăspundețiȘtergere
  29. pot folosi nota de la inspectie din alti ani de exemplu din 2012 ?k sa nu o mai dau inca o data ..........pt titularuzare in acest an???

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua,

    Pentru a da examenul de titularizare anul acesta trebuie sa sustin o inspectie la clasa?
    Unde trebuie sa ma duc sa ma interesez pentru inspectie? Si pana cand trebuie sa o tin?
    Pentru suplinire nu mai trebuie nici examen si nici proba la clasa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa inscrieri se va afisa un grafic cu programarile pentru inspectii. Acestea se tin in perioada 26 mai - 27 iunie 2014.

      Ștergere

  31. Ne unim pe skype pentru a rezolva examenele de clasa a 9 si a 12 Skype "examene cl 9" va astept

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua, pentru posturi de suplinitori necalificati se dau alte examene? Daca da, cand si in ce constau? ( limba romana) .
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai dau examene, dar trebuie sa mai asteptam pentru a afla mai multe.

      Ștergere
  33. De unde aflam ce posturi au ramas pentru suplinire? Vor fi afisate pe site, la inspectorat sau la scoala? M-ar interesa un post de suplinitor necalificat...cum trebuie sa procedez?

    RăspundețiȘtergere
  34. Unde se vor afisa posturile pentru suplinire? Pe site, la inspectorat sau la scoala respectiva? M-ar interesa un post de suplinitor necalificat..cum trebuie sa procedez?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic directorul trebuie sa anunte inspectoratul ca mai are posturi libere si va da concurs pentru ele.

      Ștergere
  35. buna, pt examenul de titularizare consilier scolar, ce subiecte sunt probabile , anul trecut din ce s-a dat ?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: