luni, 17 februarie 2014

Modificare metodologie si calendar - titularizare 2014

Am fost atat de ocupata zilele astea, incat nici nu am observat ca pe 5 februarie a fost publicat un ordin de modificare a metodologiei si a calendarului pentru titularizare 2014. Nu am apucat sa ma uit in el, deci nu stiu ce modificari au fost aduse. Am vazut doar ca data examenului scris a ramas tot 21 iulie 2014, iar perioada de inscriere s-a modificat putin 7-19 mai 2014.

OMEN nr. 3080/05.02.2014 pentru modificarea si completarea Metodologiei – cadru privind mobilitatea personalului didactic din invatamantul preuniversitar in anul scolar 2014-2015, aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 5451/2013


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

133 de comentarii:

  1. buna ziua i-mi cer scuze pentru deranj, am o rugaminte ,pe cine as putea sa intreb eu ,pentru a afla un raspuns la o intrebare in legatura cu exerciti pentru dezvoltarea fortei/s-a dat anul trecut la ed.fizica.
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exercitii pentru dezvoltarea fortei oricarei grupe musculare la alegere chiar le gasesti in teoria si metodica educatiei fizice scrisa de carstea gheorghe.in plus in metodicile atletismului.gimnasticii si jocurilor sportive vei gasi materiale de invatat necesare in meseria pe care ti-o doresti...

      Ștergere
    2. "l-mi" e greu sa cred ca sunteti cadru didactic...

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai trebuie sa sustii alte probe pentru completarea normei. Daca vor fi ore libere, directorul iti va da sa-ti completezi norma.

      Ștergere
  4. Buna.. am si eu o intrebare.. daca ma puteti ajuta. Vreau la anul acelasi post, vreau sa merg pe continuitate. Aveti idee ce conditii trebuie sa indeplinesc? Si cand trebuie sa imi depun dosarul? Va multumesc mult anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste art 57 si art 85 din metodologie si vezi unde te incadrezi.

      Ștergere
    2. Ce inteleg eu.. e ca daca nu am definitivat, nu pot merge pe continuitate?

      Ștergere
    3. NU, poti cere continuitate, dar cu art. 85.

      Ștergere
    4. Bun. Merci, asta am inteles. Dar aveti idee cand se depun dosarele? Pentru ca in calendar eu nu am gasim nimic legat de acest lucru. Si cum a intrebat si altcineva mai sus. Am sansa sa perd continuitatea din toamna 2014 daca cineva in iulie 2014 cu nota peste 5 alege postul meu, desi eu aveam continuitate?
      Va multumesc frumos anticipat.

      Ștergere
    5. Da, daca te incadrezi la art.85, poti pierde postul. Perioada pentru depunerea cererilor este 11-17 aprilie 2014. Cel mai bine, arunca o privire si pe metodologie si calendar.

      Ștergere
    6. Am si eu 2 intrebari si v-as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta:
      1) Faptul ca am luat anul trecut peste 7 la titularizare si ca m-am inscris la definitivat si este posibil sa-l obtin pana la 1 septembrie 2014 (adica la examenul din iulie 2014) nu se ia in considerare la incadrarea mea pentru continuitate in baza art 57 ?? Daca nu, credeti ca ar putea sa mai apara vreo mofocicare a metodologiei care sa prevada la art 57 ceva gen „care a dobandit definitivarea in invatamant sau va dobandi pana la 1 septembrie 2014..” ?
      2) In cazul in care ma incadrez la art 85 pentru continuitate, cine imi poate lua postul in etapele anterioare, oricine care ia peste 5 in vara, sau doar cei care iau nota mai mare decat am luat eu anul trecut (peste 9) ??
      Multumesc mult!

      Ștergere
    7. Pentru art. 57 trebuie sa ai definitivatul. Sincer eu as vrea o noua modificare a metodologiei, pentru ca mi se pare o nedreptate pentru debutanti.
      Din metodologie nu inteeg clar daca conteaza nota celor din 2014 pentru a-ti lua postul, deci presupun ca atat timp cat este scos la concurs poate fi ocupat si de unul cu 5.
      Cel mai bine cereti continuitate, participati la concursul din vara si daca veti lua peste 5 va puteti cere postul in sedinta publica.

      Ștergere
  5. Daca ma incadrez la art. 85 beneficiez de continuitate abia dupa ce ocupa posturi cei care iau note peste 5 anul acesta la titularizare?Adica ei pot sa-mi ia postul pentru care am acord de continuitate?

    RăspundețiȘtergere
  6. programele actualizate pt titularizare, unde le putem gasi? actualizate, ma refer la anii 2012 si 2013, doar din metodologie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Programele care au fost valabile in 2012 si 2013 sunt de fapt programele publicate in 2010. Acestea le gasesti afisate si aici pe site.

      Ștergere
    2. PROGRANA PT TITULARIZARE INVATATORI A RAMAS
      CA SI ANUL TRECUT?

      Ștergere
    3. Da, programele pentru toate disciplinele au ramas la fel.

      Ștergere
  7. Buna ziua ,am absolvit faculatate de stiinte economice sectia economia comertului si turismului precum si modulul nivelul 1 as dori sa stiu daca pot sa ma inscriu la examenul de titularzare din acest an si ce matereie as putea sa predau ,va rog sa ma ajutati .multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca nu exista un post titularizabil si accepti o catedra cu 13 ore pe perioada determinata ....in toamna ti se completeaza norma didactica automat daca mai raman locuri??sau trebuie sa sustii din nou ceva probe si sa iti depui cerere pentru completare de norma(in luna august parca)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa mai sustii nimic. Normal este ca directorul sa-ti completeze norma (asta daca vor fi ore libere).

      Ștergere
  9. La definitivat Educatie muzicala care este programa va rog?
    Teoria muzicii, istoria muzicii univ.si romanesti si metodica? Se mai da din altceva cum ar fi pshihologia muzicii? Si mai am o intrebare. Daca am doua inspectii pt def mai trebuie sa sustin si pt titularizare inspectie?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu inteleg modul in care se desfasoara etapa I de repartizare a posturilor didactice.Care este diferenta intre etapa a si b, intre cei care au obtinut cel putin media 7 si candidatii cu media de repartizare minimum 7?Nu este vorba de acelasi lucru?De ce sunt doua date diferite pentru repartizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diferenta intre cele 2 etape este urmatoarea:
      - in prima etapa te duci la centrul unde ai dat si examenul scris si inpectia la clasa
      - in a doua etapa te poti duce la centrul unde ai sustinut doar inspectia (avand in vedere ca inspectia o poti da la mai multe centre).

      Ștergere
    2. Imi spuneti va rog niste carti cu exercitii pentru educatie fizica titularizare

      Ștergere
    3. metodica efs.autor gheorghe carstea.metodicile atletism.gimnastica si jocuri sportive... cam ce ai invatat ca si teorie in anii de studentie.

      Ștergere
  11. Buna
    As dori sa ma lamuriti si pe mine.In anul 2012 am participat la titularizare obtinand nota 6,80.La inspectie am luat 10, media de repartizare fiind 7,40.Pot sa ma titularizez in baza mediei la decizia scolii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, pentru a te titulariza, ambele note trebuie sa fie peste 7, nu doar media.

      Ștergere
  12. Va multumesc.sunteti de un real ajutor si faceti o treaba foarte buna:-)

    RăspundețiȘtergere
  13. imi trimiteti va rog metodologia modificata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am metodologia modificata. Este metodologia + modificarile care sunt mai sus.

      Ștergere
  14. inspectia de la definitivat va fi valabila la titularizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, daca inspectiile la definitivat sunt sustinute in centrul de examen unde vei sustine si proba scrisa.

      Ștergere
  15. Buna ziua, am si eu o nelamurire ,am absolvit Facultatea de Litere si modulul anul trecut doar ca licenta nu am sustinut-o si urmeaza sa o sustin anul acesta in Iulie ,imi pot depune dosarul de titularizare\suplinire anul acesta ???Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da poti. Ai nevoie de o adeverinta de la facultate cum ca iti vei da licenta in iulie si de o cerere pe propria raspundere ca vei sustine licenta :)

      Ștergere
  16. Buna ziua! Aveti idee daca mi se ia in considerare modulul psihopedagogic, nivelul 2, daca este in plina desfasurare? Adica il incep in martie si dureaza pana in iunie, deci la dosar as putea depune doar o adeverinta ca sunt inscrisa la modul. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  17. se mai da literatura la titularizare invatatori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi subiectele de anul trecut. Anul acesta se va da la fel.

      Ștergere
  18. pot participa la titularizare cu modulul 1 psihopedagogic pntru T.I.C il termin pe 10 martie

    RăspundețiȘtergere
  19. Va sunt extrem de recunoscatoare daca ma lamuriti si pe mine intr-o problema: Am terminat Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (specializarea Finante si Banci, studii de scurta durata) si un master pe Administratie Publica. Daca vreau sa ma inscriu la definitivat pe ce disciplina de concurs merg? M-am uitat in Centralizator si acolo figureaza disciplina Economic Administrativ Posta dar nu am regasit aceasta disciplina printre materiile de Def. si nici programa pentru ea! Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  20. Va rog spuneti-mi unde pot gasi bibliografia pentru examenul de titularizare - educatoare. De cateva zile tot întreb si caut si nu gasesc. Cei de la ISJ m-au directionat spre internet si anume www.edu.ro unde nu am gasit nimic. Poate nu stiu eu sa caut. Multumesc anticipat celui care-mi raspunde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu inteleg, nu gasesti programa care contine bibliografia, sau nu gasesti cartile din bibliografie?

      Ștergere
  21. Buna. am nevoie de o indrumare. Nu stiu unde sa caut bibliografia pentru examenul de titularizare educatori.

    RăspundețiȘtergere
  22. am terminat fak de geografie +masterul anul trecut+nivelul 1 de pedagogie,pt dosar imi trebuie diploma de master sau doar cea licenta,foaia matricola si certificatul de nivel 1?

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua,
    Este prima data cand sustin examenul de titularizare si am cateva intrebari:
    - unde pot gasi informatii despre actele necesare dosarului?
    - unde va trebui sa depun dosarul?
    - unde se afiseaza locurile vacante? la fiecare scoala din judet sau la inspectorat?
    - daca nu iau loc la scoala unde am sustinut proba orala ma vor repartiza in alta parte sau trebuie sa astept pana anul viitor sa dau iar examen?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna seara!!!am o nelamurire...cand mergi la sedinta de repartizare a posturilor didactice poti sa iti alegi mai multe scoli pana iti completezi norma de 18 ore??sau,in functia mediei descrescatoare obtinute,ai dreptul de a alege un singur post?Si daca ai dubla specializare,in cazul in care nu ai o catedra completa,poti sa iti alegi pe langa disciplina la care ai sustinut concursul si ore din cealalta(specializare)?multumesc anticipat eventualelor lamuriri

    RăspundețiȘtergere
  25. buna.am si eu o intrebare;unde se dau anul acesta ex de titularizare la municipii de judet ca anul trecut sau la scolile unde sunt posturile ca acum 2 ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Examenul se va sustine la centrele de examen care vor fi afisate la inspectorate inainte de inscrieri (la fel ca anul trecut).

      Ștergere
  26. buna seara,unde as putea gasi subiecte rezolvate la ex.de titularizare pe ed.fizica -2013 ,multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  27. Deci pana acum avem ca:
    Cererile de inscriere se depun in perioada 7-19 mai
    Validarea se face intre 21-23 mai
    Graficul inspectiilor se afiseaza pe 26 mai
    Inspectiile au loc intre 26mai-27 iun
    Corect?

    RăspundețiȘtergere
  28. s-a modificat programa pt. titularizare? anul asta va fi altfel, stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
  29. dosarele pentru continuitate stie cineva cand se depun si unde?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua! Eu tocmai finalizez modulul pedagogic nivel II..pentru a preda la lcieu acum in Martie dar examenle se dau in Mai suprapuse cu inscrierile latitularizare. Ma pot inscrie la titularizare? Pot ceree o adeverinta de la modul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu. Asta vei vedea doar la comisia de inscriere la concurs daca accepta vreo adeverinta pentru modul. In prima zi de inscrieri, inainte de a cheltui bani pe acte, te duci sa intrebi la comisie.

      Ștergere
    2. Mersi pentru ajutor CrisC. si mai am o intrebare. Daca cineva care a temrinat Stiinte Economice si acum este la master anul 1, cu modul pedagogic nivel II terminat...poate preda la liceu?

      Ștergere
  31. Buna ! Anul trecut am absolvit Facutatea de Stiinte Economice urmand specializarea Economia Comertului, Turismului si Serviciile si nu stiu exact din ce materii sa ma pregatesc pentru examenul de titularizare(cele legate de turism sau cele cu profil economic)?Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  32. Răspunsuri
    1. Pai, asta depinde in functie de ce disciplina vrei sa predai.

      Ștergere
  33. Deci pot sa imi aleg eu ce anume doresc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In functie de specializare, poti sa-ti alegi ce disciplina vei preda. Vezi in centralizator ce discipline poti preda.

      Ștergere
  34. buna !am terminat facultatea de educatie fizica si sport 1999,am profesat din 1999-2004,in 2002 am luat definitivatul,nu am fost titulara pe post am mers pe suplinire cu continuitate,in 2004 am parasit tara ,daca eu as dori sa ma intorc in invatamant pot sau am pierdut diploma de facultate ptr ca nu am profesat in domeniu timp de 10 ani?as dori mult sa stiu raspunsul si va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU ai cum sa-ti pierzi diploma :) Poti sa te reintorci oricand in invatamant, dar trebuie sa dai examenul de titularizare.

      Ștergere
  35. In ce perioada se depun dosarele pntru titularizare / suplinire in cazul debutantilor? (al 2-lea an de predare in cazul meu), iar in legatura cu cererea de continuitate trebuie depusa la scoala la care am predat sau la inspectorat? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna! Am o intrebare cu privire la urmatorul fapt: daca in prezent sunt la masterat si doar acum fac si nivelul 2 al modulului pedagogic pot sa predau la ciclul liceal superior? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  37. Salut.am dat examen in 2013 si am obtinut media peste 7 insa nu am obtinut un loc nicaieri deoarece nu m-am prezentat la discutiile de dupa titularizare ,fiind plecat din tara.Intrebarea mea este ,pot cu aceiasi nota de anul trecut ,sa ma prezint la titularizare 2014 ,fara sa dau examen ,doar sa ma inscriu ? si inca ceva am facut doar facultate nu si master ,si am auzit ca diploma de la DPPD ar fi valabila doar 2 ani ,daca nu predai urmand sa isi piarda vaalabilitatea ..nu stiu daca este adevarat ,cine are informatii va rog sa ma ajutati .Cu respect

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna! Am absolvit Facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, iar in prezent sunt la master pe Control, audit si expertiza financiar contabila. Ati putea as-mi spuneti ce materii pot sa predau? Sunt inscrisa momentan la nivelul 2 al modului pedagogic. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  39. buna ziua! daca sunt la masterat si fac nivelul 2 modul pedagogic momentan, pot preda la liceu?

    RăspundețiȘtergere
  40. Am predat in 2009 -2010,2010 -2011 apoi am intrat in postnatal si n-am mai predat pana acum.Pot sa mai dau examen?

    RăspundețiȘtergere
  41. inspectia de la definitivat din 2012 va fi valabila la titularizare in 2014? Mentionez ca am fost in concediu de crestere copil si am fost suplinitor inainte.

    RăspundețiȘtergere
  42. inspectia de la definitivat din 2012va fi valabila la titularizare in 2014?

    RăspundețiȘtergere
  43. inspectia de la definitivat din 2012 va fi valabila la titularizare in 2014?

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna seara! Am si eu o nelamurire si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns! Anul acesta subiectele pentru titularizare invatatori, vor fi si din Limba si literatura romana?Din programa cam asta reiese dar nu stiu ce sa mai cred pentru ca in modelele de subiecte vad cu totul altceva!

    RăspundețiȘtergere
  45. Unde se depun dosarele pt examenul de titularizare in Timisoara? Ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  46. Ar trebuie sa apara centrele la sediul inspectoratului. O sa trec pe acolo zilele astea si o sa iti spun.

    RăspundețiȘtergere
  47. Bună ziua!Vreau să particip la examenul de titularizare ,dar aş vrea să ştiu dacă pot să echivalez inspecţia cu cea de la definitivat ,specifi că voi susţine examenul de definitivat anul acesta.Ce trebuie să fac dacă se echivalează?Sau duc doar copiile de la cele două procese verbale?Mulţumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dai definitivatul anul acesta poti echivala nota de la inspectii, dar nu stiu exact cum se procedeaza.

      Ștergere
    2. Din cate stiu eu, poti sa-ti echivalezi nota la inspectie doar daca inspectiile pentru definitivat le-ai sustinut in acelasi centru de examen in care te vei inscrie pentru concurs.

      Ștergere
  48. Buna seara. Am si eu o intrebare, anul trecut 2013 am sustinut examenul de definitivat pe care l-am promovat iar anul acesta m-am inscris la gradul II as dori sa stiu daca inspectia de la gradul II IC1 poate fil luata in considerare ca si inspectie la clasa pe care trebuie sa o sustin inaintea examenului de titularizare? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  49. Vreau sa stiu daca pentru a preda educatie muzicala la o scoala generala se mai da proba practica sau decat cea scrisa?

    RăspundețiȘtergere
  50. As avea si eu o intrebare. Stiti cumva care sunt exact actele necesare pentru depunerea dosarului de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici sunt actele: http://examentitularizare.blogspot.ro/2014/04/acte-inscriere-concurs-titularizare-2014.html

      Ștergere
  51. Buna seara. Am o nelmurire...am sustinut examenul de titularizare anul trecut (2013) l-am luat cu nota titularizabila si am obtinut post pe perioada determinate. Este scos la concurs la lista finala pebtru titularizare pentru anul acesta un post pe care ma intereseaza. Intrebarea este daca as putea sa-l obtina cu nota de anul trecut mentionez ca e nota peste 7 fara ca sa mai sustin examenul anul acesta? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care au continuitate pe post cu media peste 7 luata la concursurile de titularizare din 2013 sau 2012 si au si definitivatul, obtin postul fara sa se mai prezinte la concursul de titularizare din acest an.

      Ștergere
    2. Raspunsul este DA.

      Ștergere
  52. Am terminat in anul 2003 colegiul de institutori lb engleza in cadrul fac.de Psihologie si Stiintele Educatiei am predat in inv 1 an adica 2003 2004 apoi am intrerupt,nu am facut modulul psihopedagogic si nici nu mi am dat deful,pot sa ma inscriu la concursul de titularizare anul 2014?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te poti inscrie la concursul de titularizare. Vezi in Centralizatorul 2014 ce discipline poti preda.

      Ștergere
  53. Inspectiile pentru definitivat se echivaleaza cu inspectia speciala la clasa pentru examenul de titularizare. Dar copiile proceselor verbale trebuiesc depuse la dosarul de inscriere sau duse la comisia care efectueaza inspectia pentru titularizare in perioada desfasurarii inspectiilor? In cazul in care trebuie duse comisiei as putea face o procura sa le lase cineva,in cazul in care nu pot ajunge. personal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara. Eu adaug o întrebare la întrebarea dvs. Ştiţi cumva CÂND trebuie să depunem aceste copii ale proceselor verbale la dosarul de înscriere la titularizare sau la comisie? Pentru că mie mi s-a indicat să aştept o postare pe site-ul colegiului la care am depus dosarul şi cererea de echivalare a inspecţiilor, însă aceasta întârzie să apară.
      Mulţumesc.

      Ștergere
  54. Buna ziua.Intrebarea mea este in ce perioada se va da examenul pentru educatori necalificati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cadrele didactice necalificate se pot prezenta la concursuri pentru ocuparea posturilor ramase neocupate doar dupa inceperea anului scolar.

      Ștergere
  55. Buna ziua!
    Intrebarea mea este daca are cineva subiectul de la def pentru invatatori din 2013 rezolvat? Vă mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  56. buna ziua! am si eu o nelamurire.. pentru examenul din toamna pt necalificati cand se fac inscriei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este o data fixa. Scolile care raman cu posturi neocupate, o sa anunte ele cand vor scoate posturile la concurs.

      Ștergere
  57. Buna ziua,
    Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: in 2013 am participat la concursul de titlularizare, unde am obtinut nota peste 7.00. Ca urmare a schimbarii metodologiei (pentru cei fara definitivat) am solicitat si obtinut continuitate pentru 2014-2015. Nestiind daca se vor mai inscrie candidati pentru post, m-am inscris si la concursul de anul acesta (2014). Dupa validarea fiselor am vazut ca sunt singurul candidat pe post. In aceste conditii, mai trebuie sa ma prezint la inspectia speciala si la examenul de titularizare?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai trebuie sa te prezinti la inspectia speciala si la examenul de titularizare, deoarece nu mai are cine sa ocupe postul dorit de tine.

      Ștergere
  58. Buna seara ! Am terminat facultatea de inginerie biochimica in 2011, dar am urmat si cursurile modulului psihopedagogic (DPPD), terminandu-le in 2010. Eu as dori ca din toamna sa ma inscriu la facultatea de pedagogie, specializarea PIPP. Intrebarea mea ar fi daca s-ar putea echivala cursurile facute la DPPD pentru PIPP + unele discipline facute la facultate (sport, lb. straine) ... si daca s-ar echivala se plateste si anul care s-a echivalat (fiind a 2-a facultate) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru problema echivalarii adreseaza-te direct DPPD si conducerii facultatii.

      Ștergere
  59. cand se da examenul scris pt titularizare specializare ed muzicala? este pe 21 iul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Examenul scris este pe 21 iulie, pentru toate disciplinele.

      Ștergere
  60. Buna ziua! Tinand cont de faptul ca programa este cea veche, stie cineva daca se pastreaza structura subiectelor de anul trecut? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pastreaza structura subiectelor de anul trecut.

      Ștergere
  61. Buna ziua! Ocup in prezent un post cu media 7,25 din anul 2010, si examen de suplinire 2013 mi se va considera una dintre aceste note si in 2014?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu inteleg ce e cu acel examen de suplinire din 2013. Este dat in toamna?

      Ștergere
  62. Dragi colegi de "suferinta", am si eu o intrebare... Am luat 9,75 la prba practica, 9, 50 la inspectie la clasa si la scris 5,5. NU am experienta deloc in invatamant si nu am invatat, doar am citit pe fuga. IMi iese media de repartizare 6, 22. Intrebarea mea e cand ma duc la sedinta, anul acesta? pe 4 august? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  63. stie cineva care sunt criteriile de departajare, in conditiile in care mai multi candidati au obtinut aceeasi nota la examenul de titularizare (note identice si la scris si la inspectia la clasa)? conteaza in primul rand gradele didactice? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am situatia la fel
      Daca toti trei avem domicilii diferite decat domiciliul catedrei nu se ia in considerare nu? Si daca toti trei am dat defu anu asta se face diferenta pe baza notei de la def?

      Ștergere
  64. Buna ziua! Am si eu o nelamurire si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns! Anul trecut am luat nota scris peste 5 la titularizare invatatori si am prins un post liber , anul acesta am depus dosarul de continuitate conform art 85 , iar la titularizare 2014 am luat nota scris sub 5. Voi mai putea sa merg pe continuitate ? Ce trebuie sa fac mai departe. Va multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vei merge posibil pe continuitate daca acel post va ramane vacant

      Ștergere
  65. Am luat peste 7 la titularizare, numai ca sunt doar 3 locuri vacante, iar eu am obtinut a patra nota. Un candidat aflat inaintea mea nu are definitivatul, iar eu l-am obtinut de cativa ani. Este in avantajul meu la repartitie? Adica, pot sa obtin postul? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai nici un avantaj. Posturile in etapele de repartizare se dau in functie de media de la examenul de titularizare.

      Ștergere
  66. daca am dat examenul scris la biologie dar nu am dat proba practica la protectia mediului pot lua si ore pentru protectia mediului?
    mentionez ca aceste ore sunt la clubul copiilor

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna ziua,
    Am dat examenul de titularizare si am obtinut nota sub 7. Cand s-au facut repartizarile, postul pe care vroiam sa il ocup, a fost luat de cineva cu media ca a mea. Se poate sa ma transfer de pe un post pe altul?, deoarece acest post care il vreau este din orasul meu iar eu mi-am ales un post la vreo 40 km distanta ( chiar daca au mentionat ca se va tine cont de domiciliul nostru in vederea alegerii postului) si degeaba. Va rog sa ma lamuriti! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sedinta publica trebuia sa amintesti de domuciliul tau nu cred ca mai poti face ceva postul este deja ocupat

      Ștergere
  68. cand se vor afisa listele cu a II etapa de repartizare pe edu.ro?

    RăspundețiȘtergere
  69. daca anul trecut am luat 8,40 la proba scrisa, 10 la inspectia, media 9,04 la repartizare si anul acesta trebuie sa sustin din nou inspectia ptr ca nu am ocupat un post titular ci din doua scoli , pot sa ma folosesc de nota de la inspectia anul acesta? se considera post titularizabil cel format din 17 ore plus o ora optional? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  70. daca anul trecut am luat 8,40 la proba scrisa, 10 la inspectia, media 9,04 la repartizare si anul acesta trebuie sa sustin din nou inspectia ptr ca nu am ocupat un post titular ci din doua scoli , pot sa ma folosesc de nota de la inspectia anul acesta? se considera post titularizabil cel format din 17 ore plus o ora optional? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna ziua, anul acesta sunt suplinitor. Doresc să susțin examenul de titularizare.Nu am definitivatul luat. Directorul scolii dorește să rămân pe acest post, la fel si titulara ( este în prezent directoarea unei școli). Dacă iau minim 5 la examenul de titularizare, pot să iau continuitate pe acest post? Dacă iau peste 7 , pot să mă titularizare ? Ce ma sfătuiți ? Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: