luni, 29 iulie 2013

Succes la examen!

Mult succes celor care vor sustine maine examenul de titularizare.
De maine voi reveni cu subiectele care au fost extrase pentru fiecare disciplina in parte.
Astept si de la voi sa-mi spuneti cum vi s-au parut subiectele si daca ati scris sau nu pentru un 7 :)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

32 de comentarii:

  1. Multumim si bafta multa tuturor celor care dau maine examen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc...anul acesta sper sa fie cu noroc pentru ca acum 2 ani am luat 6 iar anul trecut 6,90 deci anul acesta sper sa impusc un 7, macar. Dau examen de titularizare pentru educatori. Revin maine cu amanunte noi si sper vesti bune. Bafta la examen dragilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu aveti subiectele din seara asta :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. buna ziua ,in aceasta vara am absolvit facultatea de litere engleza -spaniola ,am modulul psihopedagogic nivelul 1 ,as dori sa intru in invatamant ,am 22de ani si nu stiu cum se procedeaza ,daca ma puteti ajuta in legatura cu suplinirea ,gradele titularizarea sau definitivatul am auzit diverse dar vreau ceva sigur sa stiu ,multumesc frumos

      Ștergere
  5. BUNA ZIUA fetelor ,sunt absolventa de litere engleza-spaniola am modul psihopedagogic terminat nivelul1 ,am 22 de ani si as vrea sa imi spuneti va rog frumos cum se procedeaza intrarea in invatamant,cm e cu suplinirea sau titularizarea ,definitivatul sau gradele ,va multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a intra in invatamant trebuie sa dai examenul de titularizare. Anul acesta examenul a fost, doar daca te intereseaza sa predai ca necalificat.
      Urmareste cand apare metodologia, pentru ca acolo ai toate informatiile necesare(acte, calendar, etc.).
      Intai sa intri in invatamant, apoi vei vedea cum e cu definitivatul si gradele.

      Ștergere
  6. buna ziua ,in aceasta vara am absolvit facultatea de litere engleza -spaniola ,am modulul psihopedagogic nivelul 1 ,as dori sa intru in invatamant ,am 22de ani si nu stiu cum se procedeaza ,daca ma puteti ajuta in legatura cu suplinirea ,gradele titularizarea sau definitivatul am auzit diverse dar vreau ceva sigur sa stiu ,multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am raspuns mai sus. Examenul de titularizare a fost, mai poti sa te inscrii pentru suplinitori necalificati(asta doar daca mai raman locuri neocupate).

      Ștergere
  7. Buna ziua. Daca iau sub 5 la examenul scris mai pot ocupa un post , macar de necalificat? Se mai face media cu inspectia de la clasa sau "dosar inchis" si incerc la anul. O zi cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai poti. Daca raman posturi neocupate, te inscrii pentru necalificati.

      Ștergere
  8. Buna.tocmai ce m-am intors de la examen la educatie muzicala. Stie cineva ce trebuia sa scriu la primul punct, intrebarea e)despre valori si atitunini? iar la d) trebuia sa vorbim despre epocile respective si genurile muzicale enumerate?

    RăspundețiȘtergere
  9. Uf, cred ca am facut o mare boroboata ramanand in examen! Puteam sa ma retrag si sa raman cu 6,80 din 2011 dar am zis ca pot sa ma recompun in orele urmatoare si sa fac ce trebuie, insa ma astept sa iau in jurul notei 5 ca medie intre scenariile cele mai rele si cele mai bune. M-am pierdut complet in cerinte interpretabile. Ce ma fac daca iau sub 5? Ca stiu destui colegi care si-au gasit ore, chiar la scoli mai bune decat unde am gasit eu ore, dar nu stiu cum si in ce fel. Mai pot ocupa vreun post in invatamant candva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sa stii ca daca iei 5 anul acesta, inseamna mai mult decat 6.80 din anii trecuti.

      Ștergere
  10. din pacate sau schimbat iarasi subiectele,pe langa mnetodologie sau bagat si subiecte din teorie.am dat la ed.fizica.iar unul dintre subiecte era principiul accesibilitatii,nu mai zic nimic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai am dat la geografie, pt gimnaziu si spre surprinderea mea programa pt subiectul I a fost ori pt clasa a 11a ori pt a 12a, programa pe care nu am citit-o nici macar odata. Din start am inceput prost. Dar am dres-o pe parcurs. Au fost accesibile zic eu. Lucrul cel mai bizar mi s-a parut la subiectul I, 2, c unde era o cerinta ceva de genul: precizati in ce rubrica notati nota pentru optionalul de aprofundare. Credeti-ma ca in facultate nu facem structura unui catalog, ca sa stiu unde trebuie sa pun notele si unde absentele. Nu am avut in viata mea un catalog in mana ca sa vad ce rubrici sunt si cum si ce fel. Mi s-a parut si mi se pare bataie de joc oarecum aceasta cerinta..dar asta e. A trecut si asta, astept nota...sa vedem..

    RăspundețiȘtergere
  12. examenul la franceza a fost tare urat....de ce se dau subiecte din afara programei? de ce nu se face o programa pt noua structura a examenului??? de ce trebuie sa invatam atat ceva si sa ne loveasca cu total altceva? inteleg ca poate un profesor cu experienta le rezolva aproape sigur, dar debutantii abia iesiti de pe bancile facultatii care se bazeaza pe ce aud de la unii si de altii si pe amarata aia de programa? este o extraordinara ignoranta...
    unde mai pun ca am dat examenul intr-o sala unde erau vreo 40 de grade, curgeau apele pe noi....si ne faceam aer cu buletinele pt ca aerul conditionat era stricat. le multumim pt conditii si speram sa fie si ei "multumiti" de rezultate. Andreea

    RăspundețiȘtergere
  13. MULTUMIM !
    SUNTETI MINUNATI !
    UN SITE PE MASURA !

    RăspundețiȘtergere
  14. Subiectele de la limba si literatura romana mi s-au parut destul de grele (ca si debutant vorbind).Mi s-a parut absurd sa ne dea sa realizam un optional.Principala materie din cartile date in bibliografie nu era centrata pe asa ceva.O alta nemultumire a mea este faptul ca era foarte mult de scris, cerintele prea mari in concordanta cu timpul acordat:4 ore. Parerea mea este ca a fost mult mai greu fata de anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, daca nota la examenul pt invatatori o nota sub 5, mai ai vreo sansa sa prinzi post si se mai face media cu nota la inspectia speciala la clasa? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. buna
    cum vi s-au parut subiectele de la educatie muzicala?ce trebuia scris la evaluare mai exact ca nu sunt prea sigura pe ce am scris

    RăspundețiȘtergere
  17. eu am avut ghinionul sa ajung la ora 9 si 15 min si nu am mai avut voie sa intru in scoala sub pretextul ca deja s-au deschis subiectele. Fiind prima data cand m-am inscris la examenul de titularizare nu am avut de unde sa stiu ca s-a intrat pana in ora 9, in conditiile in care pe saitul ismb.ro se specifica ca examenul incepe la ora 10. Intrebarea mea este daca pot suplini doar cu nota obtinuta la inspectia la clasa(deoarece am inteles ca nu se mai sustine examen de suplinire)? Poate imi spune cineva ce pot sa mai fac in aceste conditii, exeptand faptul ca trebuie sa astept anul viitor pt a da examen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU poti suplini doar cu nota de la inspectie. Daca raman locuri libere, poti participa pentru suplinitori necalificati.

      Ștergere
    2. Care este procedura pentru a lua ore ramase si in ce perioada?

      Ștergere
  18. Daca iei sub 5 la inspectie la clasa,mai poti da examenu scris?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: