joi, 14 februarie 2013

Ordin 3129/2013 de modificare a metodologiei privind formarea continua a personalului

Mai jos puteti vedea ordinul 3129/2013 pentru modificarea si completarea metodologiei privind formarea continua a personalului din invatamantul preuniversitar.

Ordin 3129/2013 pentru modificarea si completarea metodologiei privind formarea continua a personalului din invatamantul preuniversitar

Cei care sunt interesati pot vedea si:
Ordin 3130/2013 privind modificarea si completarea metodologiei de acreditare si evaluare periodica a furnizorilor de formare continua si a programelor de formare oferite de acestia


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

23 de comentarii:

  1. Buna ziua!
    Va rog sa imi clarificati, daca este posibil, o nelamurire. Am participat la titularizare in 2010 si am luat o nota de care sunt multumita, 8.30, insa am refuzat postul care mi-a fost oferit la acel moment. Intrebarea mea este: Pot participa la titularizarea din 2013 cu nota din 2010 si sa sustin doar lectia, conform noilor metode de evaluare? Sau trebuie sa ma prezint, din nou, si la examenul scris?
    Multumesc! Numai bine si succese!
    Ionela L.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum se procedeaza daca dai examenul pt suplinire anul acesta poti cu aceasta not sa te titularizezi la anul daca postul este scos titularizabil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca participi la examenul din 30 iulie si iei peste 7, teoretic poti, dar trebuie sa vedem ce va fi la anul. Nu se stie cate modificari vor mai fi pana la examen in metodologia de anul asta, dar in cea de anul viitor...

      Ștergere
    2. Multumesc! Toate cele bune! Ionela L.

      Ștergere
  3. Oare anul acesta la examenul pt gradul didactic II la invatatori va fi doar parte de metodica sau ca si in anii anteriori?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.petitieonline.com/inlaturarea_conditiei_definitivatului_din_articolul_253

    RăspundețiȘtergere
  5. buna! va rog ajutati ma. nu gasesc data limita pt inscriere la concursul de suplinitori educator/invatator (mona_monika06@yahoo.com) astept un raspuns.va multumesc





























    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ma ajute si pe mine cineva cu o informație va rog. Cand trebuie sa duc o cerere de continuitate școlii?in ce perioada? Si daca nu am definitiavatul ma pot titularizare in baza art. 253 cu nota din 2012?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cererea pentru continuitate se depune in perioada 15-17 aprilie 2013. Vezi calendarul aici: Calendarul miscarii personalului didactic 2013-2014
      Nu te poti titulariza in baza art.253 fara sa ai definitivatul.

      Ștergere
  7. Buna ziua!dacama puteti ajuta cu cateva informatii referitoare la examenul de suplinire:Am fost prof suplinitor industrie alimentara in 2010-2011 dupa care am intrat in concediu crestere copil.As vrea sa revin dar pe educatori necalificat si nu stiuin ce consta examenul sau cum se procedeaza pentru inspectie,avand in vedere ca nu sunt in nici o scoala profesor.Daca imi puteti oferi cateva informatii..Va multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca trebuie sa sustii inspectia la clasa daca dai examen pentru necalificat. Cel putin nu in perioada in care o sustin cei care dau examen pentru un post de calificat.
      Acum cu necalificatii e mai dificil. Trebuie sa astepti sa se termine toate etapele de repartizare, apoi scolile care tot au ramas cu posturi neocupate, le scot la concurs pentru necalificati.

      Ștergere
  8. sorry de eventualul offtopic: de la ce data se pot depune dosarele pentru titularizare 2013?

    RăspundețiȘtergere
  9. buna!as dori sa stiu daca se da si subiect de literatura la titularizare educatori!multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Examenul va fi din didactica specialitatii. Cauta subiectele din 2012 pentru a vedea cum va fi examenul scris.

      Ștergere
  10. buna,anul trecut am dat inspectia la clasa si nu am dat examenul,oare pt sa particip anul acesta la concurs si sa nu mai dau inspectia?

    RăspundețiȘtergere
  11. buna,daca imi poate raspunde cineva,am participat la titularizare in 2012 si am luat peste 8-ma pot titulariza in baza articolului 253?multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  12. da, se pot depune dosarele de titularizare pe 2013.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: