sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Sa uitam!

Sa uitam ca trebuie sa mergem la munca, sa uitam ca politicienii se cearta zi de zi iar noi trebuie sa respectam tot felul de decizii fara nici o logica, sa uitam ca suntem suparati... sa uitam de toate macar pentru o zi.
Apoi, daca reusim asta, sa ne bucuram in acea zi de tot ce este drag si scump noua, de tot ce este frumos si ne inconjoara.

Azi la Iasi a fost soare. A fost rece afara, dar foarte frumos pentru aceasta perioada. Am iesit cu familia la plimbare si am uitat de tot. M-am bucurat de vremea frumoasa, de familia minunata pe care o am, de catelul agitat... si a fost MINUNAT!
Acum mi-am dat seama ce bine este sa uiti de griji, de suparari, de toate gandurile negative, chiar si pentru cateva ore.

Incercati si voi, macar pentru o zi.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

8 comentarii:

  1. Minunat Cristina.Ma bucur ca ai reusit

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Imi puteti zice exact cand se depun dosarele pt ocupare a posturilor in invatamant?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform metodologiei cadru, perioada de inscriere pentru titularizare 2013 este 5-15 aprilie, dar trebuie sa asteptam aparitia metodologiei in Monitorul Oficial pentru a sti sigur perioada.

      Ștergere
    2. Dupa noul calendar, perioada de inscriere este 8-17 mai 2013.

      Ștergere
  3. buna!
    se mai aplica acel articol din lege in care spune ca te poti titulariza daca esti incadrat pe un post vacant, luat in sedinta publica, si ai nota peste 7?
    mentionez ca am la concurs in 2010 nota 8.10, iar in 2011 am obtinut nota 7.85 si postul l-am luat in sedinta publica din 14 aug. in baza notei din 2012.
    daca da cand se depun cererile/dosarele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdată, nu există o metodologie, deci, nici un calendar al mobilităţii 2013-2014. Dacă actualul proiect va deveni metodologie, cererile se vor depune până pe 15 martie 2013.

      Ștergere
    2. Dupa noul calendar cererile se depun in perioada 15-17 aprilie.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: