joi, 6 septembrie 2012

Ocuparea posturilor didactice in regim de plata cu ora

Mai jos gasiti precizari despre ocuparea posturilor didactice catedrelor ramase vacante rezervate in regim de plata cu ora cat si un model de cerere de incadrare in anul scolar 2012-2013 in sistemul plata cu ora.

Precizari privind ocuparea postrurilor didactice catedrelor ramase vacante rezervate in regim de plata cu ora

Model cerere de incadrare in anul scolar 2012-2013 in sistemul plata cu ora


Subiecte si programe - titularizare si definitivat

8 comentarii:

  1. în ciuda a ceea ce se susține: există ore, dar nu profesori, nu este adevărat. Adevărul este că există mai mulți profesori decât ore...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar asa a fost in fiecare an. Doar cei de la televiziuni afirma altfel, dar ei stiu adevarul? Ei doar vor sa faca stiri de senzatie. De ce nu fac reportaje cum profesori suplinitori se duc sa-si primeasca orele la scoli, iar directorii refuza sa le dea toate orele? Am vazut multe cazuri de acest gen, dar nici o stire.

      Ștergere
    2. Nu este adevărat, metodologia de anul acesta care nu mai permite P.O. necalificat lasa ore neocupate la multe şcoli. Ex: într-o şcoală gimnazială cu un singur rând de clase sunt 3,5 ore de muzică. Nu vine profesorul de la 20 km distanţă să le facă fiindcă la oras are destule, mai multe decât poate duce! Un necalificat cu contract, concurs şi tot restul se lipseste de circa 70 de lei pe lună, si depinde de lună şi numărul de ore realizat. Nu pot fi date unui învăţător în P.O. pentru că metodologia nu permite. Aşadar, nu mint în totalitate ziarele... cu tot respectul.

      Ștergere
  2. Pentru cei care au terminat facultatea anul acesta, dar nu au susținut examenul de titularizare pot sa se angajeze în învățământ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar ca necalificat.

      Ștergere
    2. Daca au terminat facultatea cu diploma si detin minimum 30 de credite de studii transferabile din programul de pregatire psihopedagogica oferit de DPPD, pot sa se angajeze in invatamant, fiind considerati cadre didactice calificate. Daca nu indeplinesc conditiile mentionate se pot angaja, dar sunt considerati cadre didactice necalificate.

      Ștergere
  3. Buna Cristina!
    Mi-ar placea sa avem o discutie despre clasa 0 si despre materialele auxiliare necesare, ma poti ajuta?
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Iza, nu stiu ce discutie vrei sa avem :) pentru ca eu nu lucrez in invatamant si nici nu stiu mare lucru despre clasa 0.
      Eu doar adun informatii si caut sa ma documentez pentru a putea raspunde la comentarii.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: