miercuri, 26 septembrie 2012

Inscrieri modul psihopedagogic

Am mai cautat si eu pe internet si se pare ca intr-adevar s-a revenit pentru moment la modulele psihopedagigice I si II, pentru ca masterul didactic va fi organizat in toata tara abia in 2014-2015.
In schimb se pare ca perioada de inscriere depinde de fiecare universitate in parte.

Mai jos este un link catre Universitatea "Transilvania" din Brasov, unde inscrierile se fac in perioada 24.09.2012 - 28.09.2012:
Universitatea "Transilvania" din Brasov - Preinscrieri Modul Psihopedagogic I si II


Subiecte si programe - titularizare si definitivat

30 de comentarii:

  1. Si in Bacau se fac inscrierile pana pe 28.09. Nu stiu cat e taxa la alte facultati, dar la Universitatea Vasile Alecsandri este 3200 lei. Mie mi se pare o suma enorma..nici masterul nu e atat..Am inteles ca fiecare universitate in parte stabileste taxa..sper ca la Iasi nu va fi asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, mi se pare o nesimtire totala. Cum sa ceri pentru un curs 3200 lei?

      Ștergere
    2. La modudul II taxa e de 12 mil/an! M-am inscris eu astazi :)

      Ștergere
    3. Monica, si eu vreau sa il fac dar nu dau 3200 lei nicicum. Poate daca as avea si mi-as permite nu m-as uita la bani dar in conditiile astea eu ma orientez spre Iasi sau Focsani. Focsaniul ( http://www.fpse.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=903&Itemid=903) organizeaza cu 1000 lei nivelul 1 cu conditia realizarii unei clase de 30 de persoane, Doar ca cursurile tin 1 an univeristar. Iar Iasiul va stabili pretul probabil spre finele lui octombrie.

      Ștergere
  2. Imi puteti spune, va rog frumos, daca modulul meu psihopedagogic mai este valabil avand in vedere faptul ca eu am terminat facultatea in anul 2003 si am facut la vremea respectiva modulul psihopedagogic complet dar nu am profesat niciodata in invatamant? Ma pot inscrie la un eventual examen de titularizare? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modulul psihopedagogic are valabilitate permanenta. Bineinteles ca te poti inscrie la concurs (examen cum ai scris).

      Ștergere
  3. VA ROG MUUULT,AM SI EU NEVOIE DE PROGRAMA PENTRU DEFINITIVAT/INVAȚĂTORI...SI NU O GASESC PE NICAIERI...PE EDU SUNT TOATE,ÎN AFARA DE INVATATORI IN LB.ROMANA.MA PUTEȚI AJUTA???MULȚUMESC DIN SUFLET....

    RăspundețiȘtergere
  4. La Bacau sa practica cele mai nesimtite preturi. Cei care sunt din zona si vor sa se inscrie optiunile sunt: Focsani - filiala a Universitatii Bucuresti - 1000 lei cursuri 1 an univeristar; Iasi UAIC nu se stie pretul ( va fi calculat in fnctie de nr de persoane inscrise ) inscrierile se fac toata luna octombrie si cursurile tin nov - martie; si facultatea de agronomie face in regim ID cu 1800 lei pe an universitar in regim ID pentru specializarile specifice, inclusiv biologie; la Suceava costa 1500 lei tot cu durata de 1 an universitar cursuri doar sambata. Informatiile sunt pentru nivelul 1 al modulului, studii postuniversitare.

    RăspundețiȘtergere
  5. La Univ. "George Bacovia" Bacău ştie cineva cât costa modulul pshiopedagogic?

    RăspundețiȘtergere
  6. La Universitatea Ovidius Constanta modulul costa 600 de lei. Am o intrebare, examenul de informatica de la modul se poate echivala cu diploma de ECDL?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,ma puteti ajuta sa inteleg si eu ce e cu modulul acesta psihopedagogic?va rog frumos!
    Am absolvit in 2009 o universitate de stat,cu diploma de licenta,sunt inginer silvic diplomat.Doresc sa urmez cursul acesta,pt ca in facultate l-am inceput dar nu l-am terminat.doar nivelul 1 doresc.Astazi am fost la DPPD Alba,la universitatea 1 DECEMBRIE 1918,din Alba Iulia.o doamna de acolo mi-a comunicat ca ei nu organizeaza decat pt studentii lor si ca oricum trebuie sa il fac doar la universitatea unde am absolvit,sau alta care are profil de silvicultura!!imi zice ca exista un ordin al ministrului educatiei,si ca poti urma modulul doar pe profilul tau si ca poti preda doar materii din aria curiculara absolvita!!eu stiu ca asta e valabil pt modul nivel 2,nu?pe mine ma intereseaza invatamantul prescolar si primar.Tot aceasta dna imi zice ca sunt universitati care fac inscriei de la orice profil,dar doar ca sa iti ia banii,pt ca nu te ajta cu nimic absolvirea cursului!Va rog sa imi spuneti dc e adevarat,dc pot urma cursul oriunde si daca pot participa apoi la examenele de suplinire pt invatamantul prescolar/primar.Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cursul este una din coditii pentru a fi calificat. Alta conditie este sa predai in domeniul de pe diploma. Cu facultatea de silvicultura nu poti preda ca si calificat in invatamantul primar si prescolar, iar pentru necalificati nu iti trebuie acest modul, asa ca nu prea are rost sa-l faci.

      Ștergere
  8. buna ziua.as dori sa imi spuneti daca ma pot inscrie acum sa urmez modulul pedagogic.Mentionez ca am terminat fac.de drept,si doresc sa intru in invatamant.Poate imi raspunde cineva care are cunostinte despre acest lucru:ce materii,obiecte pot preda cu aceasta facultate.Marius.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi in centralizator ce discipline poti preda in functie de facultatea si specializarea care ai facut-o.
      Suna la universitate si intreaba cand se mai fac inscrieri pentru modul.

      Ștergere
    2. In perioada asta, pana pe 15 martie se mai fac inscrieri la Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Vezi la ei pe site la DPPD si suna

      Ștergere
  9. cat e taxa la cluj. ca astia stiu numai sa suga bani

    RăspundețiȘtergere
  10. care este diferenta dintre calificat si necalificat sau ce dezavantaje are o pers necalificata?

    RăspundețiȘtergere
  11. eu ma numessc liliana ,si am terminat facultatea de constructii bucuresti ,anul 2000 sectia cadastru ,si as dori sa stiu exact cum pot sa fac sa predau in invatamint ,am acel curs absolvit pt a preda in invatamint ,dar vreau sa predau ca invatatoare ,ce teebuie sa fac ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am terminat Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, specializare Administratie Publica, as putea sa ma inscriu la un modul pedagogic sa profesez cadru didactic? Sa ma indrumati la ce facultate se fac aceste module? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara! As avea si eu o intrebare. Vreau sa ma inscriu si eu la modulul 1 dar nu stiu daca pot,deoarece studiile superioare absolvite de mine sunt de scurta durata si nu sunt in domeniu.Ma poate ajuta cineva cu o lamurire? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "studiile superioare absolvite de mine sunt de scurta durata si nu sunt in domeniu"
      Care domeniu?

      Ștergere
  14. Buna seara! Anul acesta termin Universitatea Transilvania din Brasov, Management. As dori sa stiu daca pot sa fac aceste cursuri de psihopedagogie, cat timp tin aceste cursuri.

    RăspundețiȘtergere
  15. buna ziua,am terminat facultatea de psihologie-pedagogie Spiru Haret in Piatra Neamt,in 2010,dar nu am facut modulul psihopedagogic.Acum as vrea sa il fac,dar nu mai este facultatea asta in orasul meu.Unde as putea sa fac modulul,mai aproate de Piatra Neamt si cit costa?

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua. Daca sunt la inginerie alimentara, ma ajuta acest modul psihopedagogic la ceva? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua! Am terminat Facultatea de Litere in anul 2008. Nu am facut modulul psihopedagogic. Am lucrat apoi la Romania liberă in funcția de corector pe text. Acum vreau sa intru in învățământ si anul viitor sa dau titularizarea. Trebuie sa fac modulul

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua!
    Eu am absolvit facultatea de biologie in 2003 dar nu am predat niciodata,am absolvit si modulul psihopedagogic si am dat o singura data ex de titularizare insa nu am prins post...apoi nu am mai dat ex.
    Intrebarea mea este daca mai este valabil modulul pt ca am auzit ca in cazul in care nu predai expira dupa 5 ani!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua! Am absolvit facult.de scurta durata, Geografia si as vrea sa ma inscriu pt modulul pedagogic, pt ca apoi sa predau in alt domeniu, sa fiu logoped. Ce modul ar trebui sa urmez ? Ajunge doar modulul ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua,
    Am făcut modulul pedagogic in cadrul facultății de lunga durata atunci, 4 ani.Nu am ridicat diploma, nu am profesat. Dacă îmi ridic acum diploma, mai este valabil acest modul pedagogic, pot participa la concurs pt un post? Am terminat in 2008, deci sunt 12 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, puteti participa la examen. Diploma este valabila, indiferent cati ani au trecut de la terminarea facultatii.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: