miercuri, 1 august 2012

Succes la examen!

Mult succes celor care vor sustine examenul de titularizare 2012.
Nu cred ca mai postez ceva pana dupa examen, dar am sa va public comentariile care le lasati. Voi reveni cu subiectele care au fost extrase pentru fiecare disciplina in parte.
Astept si de la voi sa-mi spuneti cum vi s-au parut subiectele si daca ati scris sau nu pentru un 7 :)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

36 de comentarii:

  1. Multumim pentru tot, postarile tale ne-au fost de mare ajutor. sa sparam ca vor fi note mari. succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. am o mare nelamurire si sper sa ma poata ajuta cineva in seara asta:) pana la urma anul acesta subiectele vor veni la nivel national, sau pe judete?

    RăspundețiȘtergere
  3. succes tuturor, si doar note mari sa luam:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca sunt la nivel national, asa s-a zis.
    Multumim pentru ajutor si sprijin!
    Speram sa ne descurcam :)
    Olivia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru tot! Chiar au fost folositoare materialele postate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mult succes tuturor care sustin maine examenul..si bafta sa avem!:**

    RăspundețiȘtergere
  7. subiectele au fost groaznice
    pur si simplu am iesit din examen
    merg pe continuitate
    s-au dat NUMAI din METODICA,ffffffffffff putin din disciplina
    Jeni ,de la Constanta
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua, am vazut ca aici se discuta despre examene. vreau sa stiu si eu cum se da definitivatul? trebuie sa fii titular undeva? sau cum? eu sunt profesor de engleza la o gradinita particulara, dar nu sunt titular. lucrez de 3 ani, iar de 1 an sunt in concediu de crestere copil. am si modulul pedagogic absolvit in 2007 o data cu facultatea de litere. nu stiu cum functioneaza...ce examen trebuie sa dau cand ma voi intoarce la serviciu, intrucat am auzit ca dupa o perioada nu mai poti preda..nu stiu sigur. va multmesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa ai doi ani consecutivi lucrati, apoi te inscrii pe lista unui inspector/metodist, dai niste inspectii sub indrumarea respectivei persoane, apoi in vara examen la universitate = definitivatul. cel putin asa era acum 6 ani...

      Ștergere
  9. A fost super la Religie Ortodoxă. Subiectele mai restrânse decât cele din model şi la punctul 2 la metode complementare de evaluare am avut de ales din cele pe care le-am studiat. Cred ca mai toata lumea a scris despre portofoliu. A fost mult de scris pentru 4 ore, mai ales laprimul subiect (deşi am avut doar 3 competenţe specifice şi respectiv conţinuturi, spre deosebire de model unde erau 5).

    RăspundețiȘtergere
  10. Subiectele la educatori au fost extrem de grele, trebuie sa fi "as" in domeniu sa poti concepe subiectele...tinand cont de faptul ca programa s-a schimbat cu doua saptamani inainte de examan.Am ajuns bataia de joc a unora...Bafta pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fir-ar ea sa fie de titularizare.....e prima data cand merg ,dar...greeeeeeeeuuuuuuuuuu!!!!!!!!!nici cu materialele in fata nu aveai cum sa termini tot in 4 ore!asta e!!!!

      Ștergere
  11. Va rog ajutati-ma,cum ma pot inregistra la forum Isjcta.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Subiectele de la invatatori nu au fost chiar asa de grele,chiar puteau fi abordate de orice debutant sau cadru didactic,cel putin din perspectiva mea

    RăspundețiȘtergere
  13. La engleza Subiectul I A şi B sunt din Scrivener, pag 126, Subiectul al II-lea A din Harmer, pag 322-323.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua eu sunt la psihopedagogie speciala si subiectele au fost asemanatoare cu cele publicate, eu cred ca macar 6 sa iau dupa cat am scris si pasii parcursi bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt la psihopedagogie speciala si sunt multumita de subiecte, au fost asemanatoare cu cele postate aici inainte de examen. Eu cred ca iau 7 ca am parcurs cam toti pasii din cele 2 subiecte

    RăspundețiȘtergere
  16. La educatie fizica, au fost conform modelului... Iar subiectele, cred ca o sa reflecte nivelul de cunostinta a tuturor :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Nici la invatatori subiectele nu au fost prea usoare. Dar e ceea ce trebuie. M-am saturat inatand din literatura romana, matarie studiata in liceu, facultate, examene pt gradele didactice si mai ales ca operele care erau propuse nu le folosesti la clasele primarare. Cum au fost subiectele anul acesta sa zic ca au fost OK. Noua ne trebuie metodica si pedagogie, nu tampenii de opere. Sa speram ca vom putea lua peste 7. Orcum sunt formulate cu multa interpretare. Nici modelul de barem nu e mai clar ce terbuie sa tratezi. Nu stiu ce se va punca sau nu. Multumesc pentru tot ajutorul si materiale postate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere :) si ma bucur sa aud ca te-au ajutat materialele puse de mine pe site.

      Ștergere
  18. speram sa luam note peste 7

    RăspundețiȘtergere
  19. sa speram ca vom lua peste 7

    RăspundețiȘtergere
  20. Acelasi lucru si la invatatori, debutanta fiind n-am prea facut mare lucru, dar am incercat! A fost o experienta....

    RăspundețiȘtergere
  21. O mare porcarie la franceza, subiectul al II-lea! Subiectul nu este clar formulat iar prepozițiile nu sunt prevazute în programa!!!!!!!!!!!!!1 Ce relevanta mai are programa aceea? Daca capetele luminate (de la minister) nu sunt în stare sa conceapa un test de evaluare, de ce ne cer noua un asemenea lucru?!

    RăspundețiȘtergere
  22. la franceza nu au fost subiecte grele insa petrecandu-mi 6 luni de zile invatand dupa o programa eronata mi-a luat din sansele de a ma pregati cum trebuie exact pe ce trebuie. am irosit o groaza de timp studiind aiurea: literatura franceza. nu spun ca nu e bine sa citesti mai ales daca iti si place insa in loc sa devenim profesori mai buni, sa fim formati pe ce se cere cei de la minister ne inaltura treptat pana nu vor mai avea in sistem decat oameni special alesi= ruda cutare, cunostinta nustiucui...

    RăspundețiȘtergere
  23. stie cineva unde se corecteaza la invatatori?

    RăspundețiȘtergere
  24. stie cineva de inspectia la clasa?se aduna si ea la nota pt titularizare?unii zic ca 25%,altii ca nu....voi ce stiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie clar in metodologie: este 25% din nota finala.

      Ștergere
  25. ava rog frumos sa-mi spuneti daca se mai da alt examen de suplinire anul acesta .

    RăspundețiȘtergere
  26. NU SE MAI DA ALT EXAMEN DE SUPLINIRE !!!!!!! S-A SCOS SI NU APARE NICI IN MISCAREA PERSONALULUI DID.!!! DECI DACA NU AI NOTA 5 LA CONCURS NU AI LOC DE MUNCA POTI INTRA IN SOMAJ!!!!!!!!! SI... INTERESANT CA NOTA DE LA INSPECTIE DOAR ATUCI CONTEAZA DACA AI LUAT PESTE 5 .DACA NU, NU SE IA IN CONSIDERARE! FRUMOS NU??? NUMAI IN ROMANIA SE POATE FACE ASA CEVA CU PROFESORII!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, acum nu este nimic specificat despre examenul pentru necalificati, dar posturile care raman neocupate dupa examenul din 2 august cine le va ocupa?

      Ștergere
  27. Cand se dau rezultatele?Initial se stia ca azi.S-a schimbat data?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial azi trebuiau sa se afiseze, dar s-a schimbat data. Maine se vor afisa.

      Ștergere
  28. Examenul pentru necalificati a fost odata cu titularizarea,am auzit de undeva ca daca raman posturi dupa sedinta pulica se var da examene in scolile unde sunt posturi libere.Ce sa mai spunem ca sunt titulari care nu au stiut sa rezolve subiectele.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: