duminică, 29 iulie 2012

Model de rezolvare pentru franceza titularizare 2012

Ma bucur ca macar acum inainte de examen, incep sa primesc si eu ajutor de la voi :) (primesc din ce in ce mai multe mail-uri cu materiale utile, sau link-uri unde se gasesc anumite informatii).
Azi mi-a fost trimis un model de rezolvare pentru subiectele model de la titularizare 2012, la disciplina limba franceza. Sper sa va ajute.

Model de rezolvare pentru subiectele la limba franceza titularizare 2012


Subiecte si programe - titularizare si definitivat

19 comentarii:

  1. un model de rezolvare la limba romana poate oferi cineva?

    RăspundețiȘtergere
  2. adica noi la subiectul II trebuie sa facem 30 de exercitii? sau aici sunt 5 modele denumite "activite"?pentru ca nu stiu daca ne-ar ajunge timpul sa facem 30 de exercitii, plus plan de lectie la primul subiect, in doar 4 ore..si apoi exemplele cu imagini nu stiu cat sunt de relevante, pentru ca acolo nu vom avea astfel de materiale sa putem concepe activitati de genul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne mai putem astepta la unele lamuriri privind rezolvarea subiectelor? Trebuie sa facem proiect didactic sau nu? Cate exercitii trebuie sa facem? Poate ne spune cineva care a luat o nota buna la examen. Va rog.

      Ștergere
  3. ce parere aveti despre rezolvarea sub nr 1?

    RăspundețiȘtergere
  4. cine poate oferi un model de sequence didactique, va rog trm

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa multumesc si pentru postarea variantei de rezolvare la disciplina franceza ca urmare a solicitarilor noastresi . Acum privitor la varianta de rezolvare , subiectul 1 de acolo ar putea constitui intr-un fel modelul unei secvente didactice ... doar ca cerinta celui de al 2 lea are in conceptia mea un continut echivoc... adica..ce putem deduce: cere abordarea intr-un mod exhaustiv prin evidentierea nivelului A1/2 ,B 1/2, si c..( 5 exerc. a cate 6 niv.de competenta insumand 30 )... Sau 5 seturi de exercitii fiecare comportand un alt grad de dificultate/ nivel(..) pe care sunt proiectate 4 intrebari/ fraze(reprezentand pe rand evaluarea celor patru competente gener...cum va trebui tratat ? Poate personal aveti alta idee . offf ...
    Amicu-şi duce-ncet, încet,
    Un trai de treburi frământat.
    În timpul liber, e poet -
    (Păcat că-i veşnic ocupat.) (George belei)
    si pacat ca truda variantelor interpretarii subiectelor nu se puncteaza ... ar conta cat de cat la barem hmmm... in conditiile astea ...(oare cu alta ocazie a conceperii subiectelor ptr. concurs n-ar fi bine sa se aiba in vedere disecarea poate a a vreunei conceptii filosofice si fiecarei particica sa i se alcatuiasca cate un descriptor de performanta ...buna idee !!! Dar revin la subiect ..cum va trebui tratat ? Poate personal aveti alta idee ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru ajutor , cam la fel gandisem rezolvarea , dar nu eram prea sigura la subiectul II.
    Felicitari !!! ai facut o treaba grozava.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate cea care a postat ar trebui sa fie mai atenta la corectitudinea frazelor propuse la sub II sunt multe erori lexicale si gramaticale de tipul A cause qu'il est malade, sau furculition-uri de tipul reumatisme sau apparatus . Pare tradus cu google translate.Exercitiile sunt extrem de stufoase si majoritatea sunt copy-paste din manualul Corint cls 11. La sub 1 era vorba de explatarea lexicului, exercitiul cu numerale, prepozitii, nu are ce sa caute. Oricum e un efort laudabil si fiecare ar trebui sa extraga ce e folositor!
    Madalina

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru invatatori ma ajuta cineva si pe mine

    RăspundețiȘtergere
  9. va rog tare mult ajutati-ma si pe mine cu varianta 3 pentru examenul de titularizare 2012, as dori o varianta rezolvata daca se poate, ca model sa o am

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca raspunsurile erau m-ai concrete rezolvate pe intelesul elevilor sigur luau toti elevii nota de trecere la bacalaureat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are examenul de bacalaureat cu ce se discuta aici?

      Ștergere
  11. Pentru subiectele de titularizare si definitivat informatica exista rezolvari?

    RăspundețiȘtergere
  12. Modelul de rezolvare este incredibil de stufos si nu poate fi rezolvat in 4 ore. Pt subiectul 1 nu erau precizate si competentele vizate, iar pt subiectul 2.....chiar 30 de exercitii??? este prima oara cand sustin examenu' iar acest model de rezolvare nu face decat sa ma induca in eroare. Personal din cerinta am inteles: redactarea a 5 exercitii destinate unor publicuri tinta diferite. Se redacteaza 5 exercitii, fiecare cu dificultate diferita? sau cate 5 activitati a cate 5 sau 4 exercitii, fiecare cu dificultate diferita. rog sa-mi raspunda cineva. Andreea

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Deci cate activitati trebuie sa propunem in total la subiectul 2? 30 de activitati ( 5 activitati pentru fiecare nivel si anume A1,A2,B1,B2,C1,C2) sau doar 5 activitati per total si dupa fiecare activitate precizam nivelul publicului si astfel 2 nivele se repeta sau facem 5 activitati si cele fiecara 4 propozitii din fiecare activitate trebuie sa fie de nivel diferit?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna! Are cineva o rezolvare pt subiectele la limba si literatura romana,pt titularizare de anul trecut, va rog tare mult. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu se mai sinchiseste nimeni sa raspunda?

    RăspundețiȘtergere
  16. ma ajuta cineva cu subiect rezolvat la biololie??

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: