duminică, 17 iunie 2012

Abonare postari pe mail

Sunt placut surprinsa ca tot mai multa lume doreste sa primeasca postarile pe mail. Din pacate, foarte multi din cei care se inscriu nu activeaza aceasta optiune.
Pentru a fi siguri ca primiti postarile pe mail, trebuie sa activati aceasta optiune din mail-ul care vine pe adresa inscrisa. Daca nu o faceti, inscrierea nu are nici o valoare.
Dupa inscriere, va rog verificati si directorul SPAM sau BULK, pentru a vedea daca mail-ul a ajuns. In caz ca nu ajunge, inseamna ca ati scris o adresa gresita si trebuie sa va reinscrieti.

Mult succes la examen!


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

8 comentarii:

  1. Nota de la inspectie a fost o alta modalitate de a favoriza pe cei cu pile !Asta e adevarul!.Ar fi bine ca aceasta nota sa nu se ia in considerare la medie ,fiindca ii va favoriza pe cei pilosi!.De exemplu am facut un calcul , o fata are 9 desi nu a facut cine stie ce lectie ,si , o alta are sapte ,desi are un proiect super !Daca se ia in considerare nota la inspectie , care a fost nedreapta ,atunci , cel cu 7 ar trebui sa ia cu cal putin un punct mai mult decat cel cu 9 ca sa-l depaseasca!Vi se pare corect?Mie nu !Dimpotriva ,suntem intr-o mare eroare!.Si inca un lucru, e bine ca subiectele vor fi elaborate de catre minister , insa , ma intreb , oare totusi , coruptia va putea fi evitata !?Nu stiu , insa ,camere video sunt absolut necesare la examene !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mi se pare normal sa judecam aici notele de la inspectii ,tinand cont ca persoanele in cauza nu le cunoastem.

      Ștergere
    2. Nu cred ca Viorica vorbea de cineva anume. Doar spunea ca poti ajuta foarte simplu pe cineva la nota finala, cu o nota buna la inspectie, chiar daca nu merita acea nota.

      Ștergere
  2. Si , inca un lucru ,daca aveti postati cat mai multe subiecte de romana titularizare , ne-ar fi de folos ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foloseste casuta de cautare pe site si vei gasi subiecte.

      Ștergere
  3. va rog programa pt.educatori titularizare 2012

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: