vineri, 16 martie 2012

Clarificare pentru abonati

Am primit un mail, chiar si cateva comentarii, in care eram "mustrata" ca am trimis observatii pe mail, la cei care s-au abonat sa primeasca informatii.
Am mai patit o data, cu ceva timp in urma, cand a intrat un individ pe site si a inceput sa injure la comentarii si sa spuna ca nu-i place site-ul.. bla bla bla... Atunci am scris o postare, cand eram destul de furioasa, in care am spus ca daca nu iti place ce gasesti sa nu mai intri pe site si mai multe(eram chiar furioasa). A doua zi am primit o multime de mail-uri, in care eram intrebata: de ce le-am trimis lor mail-ul asta, ce treaba au ei...

Pentru lamuriri: toti cei care s-au inscris sa primeasca informatii, vor primi mail atunci cand eu pun o postare pe site. Nu pot alege care dintre postari sa fie trimise pe mail si care nu.
Ce puteti voi sa faceti: daca vi se pare interesanta postarea, sa intrati pe site sa o cititi, iar daca nu vi se pare interesanta, sa ignorati mail-ul primit.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

Un comentariu:

  1. Buna Cris, sunt foarte multumita de acest blog , iti multumesc tie pentru ca ai timp sa asculti si sa incerci cat poti de mult sa intelegi niste actuale sau viitoare cadre didactice care sunt "cu capul in nori" si uita sa-ti multumeasca pentru tot ce faci ! eu una... iti multumesc

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: