vineri, 22 iulie 2011

Examenul din august va fi scris

Am auzit si eu zilele acestea niste zvonuri, dar se pare ca asa va fi. Examenul de pe 4 august va fi scris. Am citit pe internet ca dl. Funeriu a declarat acest lucru. Eu nu l-am vazut, dar am intrat pe site-ul ministerului si am gasit doua documente: unul este ordin de modificare a calendarului iar celalalt este ordin de modificare a metodologiei.
Nu am avut timp sa le citesc, dar am aruncat doar o privire... si e clar: examenul din august va fi scris.

Cine doreste sa vada modificarile din calendar si din metodologie poate descarca documentele de aici:
Modificarea calendarului miscarii personalului didactic 2011

Modificarea metodologiei 2011


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

37 de comentarii:

  1. salut, am incercat sa gasesc pe pagina ta programa pentru definitivare la psihologie, dar imi spune ca pagina nu mai exista!!! ce s-a intamplat? pune la loc, te rog, documentul, eu cel putin am mare nevoie de el sau macar da-mi un link unde il pot gasi

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara!
    Urmaresc cu interes postarile dvs pe acest site si consider ca este un proiect f bun din partea administratorului.
    Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Cand se sustin continuitatile? pe ce data? Pentru Gorj m-ar interesa. Va multumesc frumos,
    Cu stima,
    M.T

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare... Tematica de la suplinire e aceeasi ca la titularizare? Adica acelasi model de subiecte ? sau altfel, mai usoare ?Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Bianca, ai avut dreptate. Am pus fisierul din nou. Vei fi directionata pe o pagina, unde trebuie sa apesi butonul albastru "Download now".
    Programa definitivat psihologie

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna M.T., ma bucur ca imi sunt apreciate eforturile, dar din pacate pe tine nu pot sa te ajut pentru ca nu stiu. Citeste cu atentie Calendar titularizare 2011
    Sigur gasesti acolo. Si nu uita sa vezi mai sus ce modificari au fost facute in calendar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona, tematica este aceeasi ca la titularizare. Referitor la subiecte nu stiu ce sa-ti spun, ca nu stiu cum vor fi. De obicei erau mai accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara!Sunt noua in invatamant si as vrea sa va intreb urmatorul lucru:daca am luat peste 7 la examenul de titularizare mai trebuie sa particip la examenul din august?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua.
    Am o intrebare pana cand se depun dosarele pentru examenul din 4 august?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Dosarele se depun pe 1-2 august.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daniela, daca ai luat peste 7 si nu ai pris post de titular, te duci la repartizarea a III-a din august pentru un post de suplinitor.
    Examen sigur nu mai trebuie sa dai, dar du-te la inspectorat si intreaba daca mai trebuie sa faci altceva, ca acum cu schimbarile astea sunt tare bulversata.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce trebuie sa contina dosarul pt suplinitor?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Din motive personale nu am putut sa ajung la ex. titularizare din 13 iulie, intrebarea mea este daca am validat in 6 iulie si pentri 13 si pentru 4 august mai trebuie sa fac si altceva inainte(alt dosar)sau ma duc pur si simplu in data de 4 august la examen? Multumesc anticipat pt. efortul depus si pt. toate informatiile pe care le oferi. Mari.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,
    eu dau examen acum in august pentru suplinire la gradinita. In fiecare an dadeam examen scris, dar si oral. Asa ramane si anul asta? pe 3 august scris si pe 4 august oral? Nu imi dau seama exact din ce scrie acolo...
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. nu mai inteleg nimic! la concursul din august mai participa necalificati sau nu ? ca am citit ca se va repartiza cadre didactice in vederea ocuparii posturilor vacante in regim de plata cu ora de catre cadre didactice pensionate sau suplinitori calificati!

    RăspundețiȘtergere
  15. Aceleasi acte ca la examenul de pe 13 iulie: Acte examen

    RăspundețiȘtergere
  16. Mari, cred ca trebuie sa te mai duci sa valizezi o data dosarul depus. Nu sunt sigura 100%, dar mai bine sa te duci, decat sa te trezesti la examen ca nu esti primita.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna. Unde se va da examenul de suplinire in Buzau...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai sus scrie ca examenul de pe 4 august va fi scris. Asta inseamna ca o sa dai si pe 3 si pe 4 scris.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cristina, trebuie sa participe si cei necalificati... ca eu alta data de examen pentru ei, nu am vazut in calendar.

    RăspundețiȘtergere
  20. Andreea, examenul de titularizare s-a dat la Liceul teoretic "Alexandru Marghiloman" si la Scoala cu clasele I-VIII Nr.7
    M-am uitat acum pe site-ul inspectoratului, dar nu am vazut nimic despre examenul din 4 august.

    RăspundețiȘtergere
  21. stie cineva unde se da examenul de suplinitori din aug ?Ma refer la Bucuresti ? Ptr ca am inteles ca data exacta nu se stie inca . Ce prostie!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiu unde va fi examenul dar data se stie de mult timp: 4 august.

    RăspundețiȘtergere
  23. bunaseara as dori si eu sa v-a inreb ceva in inlegtura cu examenele de suplinire nu stiti cumva in ce liceu sau scoala se va sustine va rog sa-mi spuneti si mie va rog frumos ,si inca cev nu se stie cam ce se va da la examen

    RăspundețiȘtergere
  24. buna serara ma numesc flory si as dori si eu sa v-a intreb ceva nu stiti cumva in ce liceu sau scoala se va sustine examenul de suplinire din 4 august

    RăspundețiȘtergere
  25. au afisat ieri data examenului de suplinitori 3 aug scris si 4 aug interviu daca am vazut eu bine . Are cineva idee in ce consta intrviul?
    Si nu gasesc o lista a candidatilor . Cred ca nu stiu sa caut.

    RăspundețiȘtergere
  26. da eu de ce numai pot sa vad comentariile mele si daca mi s-a raspun ceva?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  27. nu mi se psre corect sa se dea examenul de suplinire la fel ca cel de titularizare. pentru ca suplinitorii calificati nu vor avea aceleasi drepturi ca si titularii. iar suplinitorii necalificati vor da un examen f usor si vor putea lua posturile celor calificati. incurajeaza necalificarea d-nul FUNERIU? este o mare prostie ce face FUNERIU nu vi se pare?

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna! Sunt studenta in anul III la Facultatea de Economie, pot participa la examenul de suplinire ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  29. la inspectorat ISMB3, scrie ca cei care participa pentru posturi de necalificati dau examenul in data de 3 august scris si 4 august interviu, iar pentru cei calificati 4 august scris! deci vor fi subiecte diferite? dar vor respecta aceeeasi programa?

    RăspundețiȘtergere
  30. multumesc pt raspuns,dar totusi nu stiti cam ce ne*ar da le examenul de necalificati

    RăspundețiȘtergere
  31. salut,

    mai am o intrebare sper sa-mi poti raspunde:
    - eu am absolvit facultatea de 3 ani (ciclul 1) si mi s-a spus ca nu pot preda decat in gimnaziu. exista ceva, orice, care sa te lase sa predai in liceu? daca ma inscriu la master, se poate? daca nu-mi poti raspunde, da-mi, daca stii, un link sau loc unde sa ma pot interesa...

    ms frumos... again!

    RăspundețiȘtergere
  32. un suplinitor necalificat munceste enorm de mult pentru cei cativa banuti pe care ii ia.examenul este destul de greu ,nu e floare la ureche.

    RăspundețiȘtergere
  33. Suplinitorii necalificati muncesc foarte mult pentru cei cativa banuti cu care sunt platiti.Examenul este destul de greu ,nu e floare la ureche.Sunt si ei tot oameni ,au familii ,au copii de intretinut

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna, poti preda in ciclul liceal doar daca faci un master si urmezi modul psihopedagogic nivel II. Cu studii de licenta (3 ani) poti preda in gimnaziu, la scolile de arte si meserii, dar si la clasele de liceu, dar nu mai mult de clasa a X-a. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  35. am dat azi examenul de auplinitori . Jumatate dintre candidati se pregatisera dintr- programa si cealalta jumatatedin alta programa .Multumita proastei organizari . Bravos natiune . Numai la noi se poate asa ceva. Decât sa-i intrebi ceva pe cei de la inspectorat de la resurse sau oriunde mai bine iti vezi de treaba , si mergi pe noroc .

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna!si eu am dat examen suplinitor necalificat invatator,cu toate ca am facut o facultate si vreau sa va spun ca subiectele sunt la fel cu cei de la calificati diferenta este ca noi am avut la dispozitie 3 ore iar cei calificati 4ore.Dupa examenul scris am asteptat rezultatele si cei ce am luat peste cinci an dat si oralul in aceiasi zi.Deci nu avem nici un avantaj,dimpotriva suntem prost platiti si urat tratati.

    RăspundețiȘtergere
  37. examenul scris se da si din specialitate sau numai didactica specialitatii?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: